16 april, 2024

Mentalt jobbig tid

Av Håkan Jartelius

God dag!

Jag är inne i en tuff period för mig själv. Jag har värk på olika ställen i kroppen, och det är lite oviss framtid med hur min assistentgrupp ska se ut (pga hockey silly season) Dock så har jag blivit tillsagd att sitta lite lugnt ner i båten angående det men jag vet också hur det funkar i hockeyvärlden, så jag sitter inte helt lugnt i båten förrän allt är på papper och det är först då jag kan veta hur jag kan göra…..

Sedan håller jag på med ett projekt vid sidan om jobbet som nästan är redo att lämna sin kaj, det är några detaljer kvar att lösa innan men jag funderar på att gå ut med bakgrunden till varför jag vill starta detta projekt redan nu så att folk i allmänhet och i min omgivning blir bättre upplysta. Jag behöver dock kolla upp så jag gör saker i rätt ordning så jag inte tabbar mig med detsamma, så jag får suga på den karamellen ett tag till. Jag tror dock på min idé stenhårt så när den väl kan lämna kajen så kommer det att hända saker…… 🙂

Jag tror att Rögle kommer att vinna SM-guld oavsett vilka dom får möta i finalen, vad tror ni? Till slut tänkte jag ta upp kamera fallet i NKT Arena men det är så pip pip löjligt och lågt gjort av hockeyförbundet….. Så jag orkar bara skriva hur orkar förbundet och hur länge ska förbundet sparka på KHK…. Det räckte tydligen inte med Arenakravet i SHL och tvångsnedflyttning från Hockeyallsvenskan….. Nej nu har förbundet kommit på ett nytt krav som bara gäller för Karlskrona HK i hela Hockeyettan….. Patetiskt!!!