28 september, 2021

Vinnarskalle? inte jag inte…..

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Igår så var KHK:s A-trupp och supporterklubben Blackbugs och spelade bowling och jag hade inte tänkt att gå dit först när jag såg datumet vid första anblicken. Sedan när jag tänkte till en gång till så kom jag på att Micke (lagkapten i KHK) jobbade med mig och då tänkte jag att då kan jag lika gärna haka på.

Det är märkligt att så fort jag kommer i närheten av någon bollliknade form så kommer vinnarskallen fram i mig. Det tog mig cirka 1 1/2 serie innan jag kom på hur jag skulle ställa in klotställningen och jag svor som bara den, det var tur att det spelades hög musik (men inte som nere i Jössarinken) så att ingen hörde mina svordomar. Jag fick till och med ta ett timeout snack med mig själv när jag kände att det höll på att koka över inom mig. Jag fick intala mig själv att jag är inte här för min egen skull utan för att våra underbara fans ska få möjligheten att lära känna våra spelare lite bättre….. Trots min vinnarskalle så var det en mycket trevlig kväll och den var bra uppstyrd av Blackbugs…..

Vi ses den 6 oktober då vi tar emot Kalmar HC i en kokande NKT Arena cirka kl 18:57 🙂