21 september, 2020

Ännu mer tankar och stopp från Kanada

Av Håkan Jartelius

God dag!

Jag tog en kryssning i helgen från Stockholm till Härnösand för att få uppleva Höga Kusten och för att få ordning på mina tankar i huvudet. Det första uppdraget med kryssningen gick som planerat och det var helt klart en annorlunda upplevelse.  Det är helt enkelt magiskt att få uppleva underbara Stockholms skärgård och Höga Kusten under samma kryssning,  det är svårslaget måste jag säga. 

När vi gick in i skärgården i Stockholm i går på morgonen igen så bänkade jag mig uppe på soldäck och bara kopplade av och njöt.  Jag ljuger nog inte om jag säger att jag satt där i 4 timmar och bara var inne I min bubbla och försökte att komma överens med mig själv vilka vägval som jag ska göra i livet framöver. Bubblan sprack dock när jag fick massa meddelande om vilken båt jag var på, till en början så fattade jag inte något om varför folk helt plötsligt var så intresserade vilken båt jag åkte med, men det dick gick upp ett ljus för mig när jag öppnade aftonbladet och såg att Amorella hade gått på grund utanför Mariehamn, det var tur att vi nästan var inne i hamn när den nyheten började att kablas ut till omvärlden.

Det gick väl sådär med att få klarhet på mina tankar måste jag nog billigt erkänna,  för kunde jag svara på en av dom tusen frågor som jag har just nu,  så dök det bara upp massa delfrågor på det svaret som jag har kommit fram till.  Nu ska jag vara lite själviskt i bloggen,  det är inte lätt att vara mig just nu. Jag har satt mig själv I en svår situation i livet och det är faktiskt Covid-19:s fel för hade inte det viruset tagit fart så hade jag inte hamnat i denna situationen och då har jag inte sagt för mycket heller.  Jag kan inte heller vända mig till någon för att få tips på hur jag ska göra för hela situationen är så himla unik så du anar inte bloggen… Jag märker  bara att den börjar att tära lite på mig nu för jag är så maktlös i situationen så jag kan inte styra den inte ens lite,  det är bara att att flyta med tyvärr….

KHK får ut och leta på spelarmarknaden igen, eftersom som spelarna från Kanada inte kommer att dyka upp i Karlskrona och vill ni veta vad det beror på så får ni det bra förklarat i klubbens intervju med Erik Belin på www.khk.se I den intervjun så säger också Erik Belin att han hoppas på att kunna presentera någon nyhet redan på onsdag.  Jag vill poängtera här att det inte är klubbens fel att det har blivit så här…

Dock så är ryssen på ingång!